Το Bayview Village είναι ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που βρίσκεται στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό του Κόρφου, σε απόσταση 110 χλμ. από την Αθήνα. Οι κατοικίες μας προσφέρουν μια μαγική θέα στα βαθυγάλαζα νερά του Σαρωνικού Κόλπου και στα καταπράσινα βουνά του Δήμου Σολυγείας. Οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μικρές διαδρομές σε μέρη μεγάλης πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας, καθώς και να απολαύσουν τις ομορφιές του χωριού του Κόρφου.

Το παγκοσμίου φήμης αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και τα περιβάλλοντα μνημεία, αφιερωμένα στον αρχαίο θεό της ιατρικής, Ασκληπιό, αποτελούν τον πρώτο προορισμό και βρίσκονται σε απόσταση μόλις 55 χλμ. Άλλοι σημαντικοί προορισμοί είναι η Αρχαία Κόρινθος (40 χλμ.), το Ναύπλιο (60 χλμ.) και οι Μυκήνες (55 χλμ.).

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το συγκρότημά μας βρίσκονται οι παραθαλάσσιες ταβέρνες του Κόρφου όπου θα βρείτε φρέσκα ψάρια και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, καθώς και καφετέριες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, τη μπύρα ή το ούζο σας, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πώς θα έρθετε από Αθήνα.